Известие

Collapse
No announcement yet.

продажат ми алфа 155 1.7 тс за 2000 лева добре ли е?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Gogata
    Първоначално публикувано от hsr
    Първоначално публикувано от deq
    Какво стана с тез Алфони ,що така падат надолу цените им
    остаряват
    Е кво е тва остаряване,аз моята я взех преди половин година,ама като гледам тука кави цени се дискутират.....ще взема да си замълча щото
    Колега,нали знаеш,че има коли и Коли! За тази цена едва ли може да се очаква нещо впечатляващо от тази кола,но всеки сам си прави сметка.Хубавото си държи цена,но с годинките цените поефтиняват. А както и сам знаеш италианките се обезценяват по-бързо,в което поне аз не виждам лошо-така стават по-достъпните по-новите
    Аз много добре знам,че има КОЛИ и КОЛИ,но както правилно отбеляза колежката преди мен тук се говори за уж ПЕРФЕКТНА Алфа за тия пари Незнам другите какво разбират под ПЕРФЕКТНА,но за мен перфектна кола значи да бъде съхранена като нова,сменяш консумативи и почваш да и навърташ километри,а не вземеш я и след 1000-2000 км.да почнеш с ремонтите То един позапазен ГоУф струва 3500-4000,пък за два бона перфектна 155-ца.Не мога да разбера защо на тея каруци цената им пада с 500 да 1000 лв. на година пък на Алфите 2000 ++++ По-надеждни ли са,по-бързи,по-красиви,по-луксозни,по-удобни ли или какво
    155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

аз моята преди точно година я взех за 2-3 пъти повече и си беше гаражна кола и на истина перфектна,а сега какво 3 хиляди надолу за една година ли
      И при мен положението е горе-долу същото.Явно това е имал предвид собсвеника на едно малко салонче като ми каза:"И що си я взел тая Алфа,тая кола е непродаваема".Ми то верно си е така-купуваш и само след няколко месеца вече си загубил околу 2000 То май както е тръгнало ще се наложи скоро време ако решим да се разделим с тях да ги подаряваме,че и пари отгоре да дадем,че някой да ги вземе
      155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Аз много добре знам,че има КОЛИ и КОЛИ,но както правилно отбеляза колежката преди мен тук се говори за уж ПЕРФЕКТНА Алфа за тия пари Незнам другите какво разбират под ПЕРФЕКТНА,но за мен перфектна кола значи да бъде съхранена като нова,сменяш консумативи и почваш да и навърташ километри,а не вземеш я и след 1000-2000 км.да почнеш с ремонтите То един позапазен ГоУф струва 3500-4000,пък за два бона перфектна 155-ца.Не мога да разбера защо на тея каруци цената им пада с 500 да 1000 лв. на година пък на Алфите 2000 ++++ По-надеждни ли са,по-бързи,по-красиви,по-луксозни,по-удобни ли или какво
        На същото мнение съм!И аз не мога ,а най вероятно и никога няма да разбера По принцип масово се карат немски коли в България ,ама аз нали съм по нестандартните неща Харесвам си количката и то много,ама какво е това нещо -Алфа 94-95 за по 2000 лв
        Има коли и коли,обаче масово си държат цена,може би разлика м/у 500 лв зависимост от състоянието примерно на един Голф със друг .А тук става дума за 155 с климатроник /климатик за 2000 лв,ми то аз имам едно рено клио 92 г. и то струва толкова ,баба ми и дядо ми имат Голф 2,92 г без никакви екстри и е купено за 3500 лв........
        Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
        Hyundai Coupe 1.6i 16V '03-следващата,много скоро
        Kawasaki ZX9R 154 к.с '01г

Имам две фръцли,една италианка и една българка!
        Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...

Comment

То май както е тръгнало ще се наложи скоро време ако решим да се разделим с тях да ги подаряваме,че и пари отгоре да дадем,че някой да ги вземе
          Дъщеря ми има джип ,кабрио,акумулаторен 12V за 1300 лв с радио ,та май най добре беше да и взема една 155 "перфектна"
          Нищо чудно ние да даваме пари на някой за да ги купи
          Никакво подаряване,аз моята няма да я дам за 2000 лв ,на вторични суровини ще я хвърля ,ама няма да я подаря

Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...

Comment

[quote="deq"]

Нищо чудно ние да даваме пари на някой за да ги купи
            quote]
            Може ли аз
            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Мда споделям мнението на колежката Дея.Аз също нямам намерение да си подарявам колата.Карам до като стане време да я хвърля за скрап.Може да я продам само при някоя аварийна ситуация в живота но се надявам че няма да се случи нещо такова
              Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Comment

Дъщеря ми има джип ,кабрио,акумулаторен 12V за 1300 лв с радио ,та май най добре беше да и взема една 155 "перфектна"
                Изчакай още година-две и й вземи направо 156,хем да понавърти малко км.и на джипката
                Никакво подаряване,аз моята няма да я дам за 2000 лв ,на вторични суровини ще я хвърля ,ама няма да я подаря

Към колегата PEPI-2ALFA-не се бъзикай така с хорското нещастие
                155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA
                  Може ли аз
                  Ще ти се

Comment

а началото на миналата година продадох 155 1.6 без клима за 5000лв сега като се сетя не мога да повярвам!
                    по днешните цени,ако и взема 1500 тряа черпя следователно
                    147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

Първоначално публикувано от rady156
                      по днешните цени,ако и взема 1500 тряа черпя следователно
                      Колеги,недейте така,защотото някой наистина ще си помисли,че алфите ги "подаряват". Аз редовно си ги приглеждам как вървят и смело мога да кажа,че хубава 155 под 3 000лв не може да се намери(без някой да се засяга)!Погледнете например мобилето,там лично на мен 155-те,които биха ми харесали се броят на пръстите на едната ми ръка.Какво искам да ви кажа с това,че има и на пръв поглед много ефтини алфи,но в какво състояние са и още колко ще дадеш по тях после е друг въпрос!Една хубава 155-ца не може да струва нито 1500,нито 2000,та кой каквото ще да ви разказва!Поздрави!
                      Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                      ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                      ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

zdr

Хубава 155ца след 96та под 4500 няма! Последните 3 месеца ходя и гледам всяка заслужаваща! Ето сега има за по 4800лв. две едната е черна в мобилето, това е 155ца а не тея за по 2000лв.Вътре не е пушено! Относно цените мене ме радва че е така за 5000лв. взимаш качество което др. марки предлагат за 7-8000лв. а тръпката я няма
                        sigpic 155 2.5 TD VM31B 07.03.1997
                        http://www.youtube.com/watch?v=r7_l0...6CE27&index=21
                        !!! http://vbox7.com/play:8b1da481&al=1&vid=1084993 !!!

Comment

Какво стана с тез Алфони ,що така падат надолу цените им
                          остаряват
                          Е кво е тва остаряване,аз моята я взех преди половин година,ама като гледам тука кави цени се дискутират.....ще взема да си замълча щото ще ме вземете за То вярно,че цените тогава бяха други ама като не ми се чакаше
                          мммдаммм...
                          AR 155 2.0 16V Never Forget You
                          AR 166 2.4 JTD

Comment

Re: zdr

Първоначално публикувано от mimo_
                            Хубава 155ца след 96та под 4500 няма! Последните 3 месеца ходя и гледам всяка заслужаваща! Ето сега има за по 4800лв. две едната е черна в мобилето, това е 155ца а не тея за по 2000лв.Вътре не е пушено! Относно цените мене ме радва че е така за 5000лв. взимаш качество което др. марки предлагат за 7-8000лв. а тръпката я няма
                            Бля бля бля....Скоро приятел купи 2.0 97г. 6 ти месец. 2.0 150коня..

4000лв. всичко и работи и всичко и е перфектно с книжки и глупости без ръжда и прочие от италия
                            И айде стига глупости вече...Алфи 155 са ЕФТИНИ И ТОВА Е! Искате не искате ужасно много са им ниски цените... В чужбина са яко тънкаж...

И ела да ти покажа 155ца за 2000лв! МОЯТА!! И ако кажеш, че НЕ Е ПЕРФЕКТНА ТИ Я ПОДАРЯВАМ!! АЙДЕ И да видим дали може да си кривиш душата.... !!!!!!!!!

140 000км с ТУВ от германия...И всички книжки...Колата е в напълно сток вид както е от завода... По ходава част--> САМО преден ЛЯВ НОСАЧ е сменян.. всичко друго е още от завода и това ми го казаха в 2 сервиза...Айде аз ти обещавам ела и ако намериш забележка тия прехвърлям веднага...Пфууу......
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                            by RUBIG service

Comment

zdr

Стига бе пич! Няма да се бием сега,ти как запали......
                              ми ако си я докараш на толкова, ма ако си я земеш от тук близо пет.
                              А относно твойта за 2000лв. щом казваш. Ма незабравяй 8в и 93г. и още един куп работи!Аз карах 3години 8в 92г. и ти казвам колите нямат нищо общо. П.П. Лично мое мнение!
                              sigpic 155 2.5 TD VM31B 07.03.1997
                              http://www.youtube.com/watch?v=r7_l0...6CE27&index=21
                              !!! http://vbox7.com/play:8b1da481&al=1&vid=1084993 !!!

Comment

Re: zdr

Първоначално публикувано от VFTI
                                И ела да ти покажа 155ца за 2000лв! МОЯТА!! И ако кажеш, че НЕ Е ПЕРФЕКТНА ТИ Я ПОДАРЯВАМ!! АЙДЕ И да видим дали може да си кривиш душата.... !!!!!!!!!
                                140 000км с ТУВ от германия...И всички книжки...Колата е в напълно сток вид както е от завода... По ходава част--> САМО преден ЛЯВ НОСАЧ е сменян.. всичко друго е още от завода и това ми го казаха в 2 сервиза...
                                Е те затова са евтини, щот всичко им е оригинално 13-14 годишно

И моята беше така преди време ма сега е много по-добре

А коя кола е перфектна мнения различни... аз и 10 000лв да налея сигурно пак няма да е перфектна за мен
                                Alfa Romeo 155 1.8TS
                                Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Working...
                                X